Dështon Raundi i parë për votimin e Presidentit/es!

Dështon raundi i ditës së dytë për votimin e Presidentit/es.

Në sallë janë prezent gjithsej 84 Deputet në Parlamentin e Republikës së Kosovës

Gjithsej me 81 Deputetë votues në këtë raund.

Shumë vota të numëruara u konsideruan të pavlefshme, ndërsa shumica e votave të mbetura ishin në favor të kandidates Vjosa Osmani Sadriu. Deputetët kanë filluar të mblidhen në Kuvend që nga ora 17:00, prej kur edhe është caktuar seanca e dytë për zgjedhjen e Presidentit.

Shumë Deputet të PDK dhe të Listës Serbe e bojkotuan serish këtë seancë sikur ditën e djeshme.

Nga kjo e thënë shumë diskutime u bënë midis Partive Politike për votën e tyre por akoma nuk ka asgjë të qartë. Seanca e sotme do të vazhdoj edhe më tej me raundet II dhe III.

Për Biografinë e të dy kandidatëve për President/e shikoni në webfaqen tonë!

kosovolawjournal.com

Published
Categorized as News

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: